Οδηγίες χρήσης Variconis

Η επίσημη οδηγία Variconis στην Ελλάδα θα αναλύσει λεπτομερώς τον τρόπο χρήσης του εργαλείου. Το τζελ πρέπει να εφαρμόζεται τοπικά σε προβληματικές περιοχές με μικρό περιθώριο. Στη συνέχεια τρίψτε απαλά μέχρι να απορροφηθεί πλήρως η σύνθεση από το δέρμα. Η συχνότητα της διαδικασίας είναι 2 φορές την ημέρα. Για μεγαλύτερο αποτέλεσμα, καλύψτε τις περιοχές που έχουν υποστεί αγωγή και αποφύγετε να ξεπλύνετε τα ενεργά συστατικά του φαρμάκου. Είναι σημαντικό να αποφύγετε τη σύνθεση σε ανοιχτές πληγές και βλεννογόνους. Η διάρκεια της θεραπείας είναι ατομική, αλλά είναι τουλάχιστον 30 ημέρες.

Οδηγίες για τη χρήση της γέλης Variconis

Κύριες ενδείξεις για τη χρήση του Variconis

Το φάρμακο συνταγογραφείται στα πρώτα και σταδιακά στάδια της νόσου. Μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το τζελ για τη θεραπεία των κιρσών κατά την έναρξη:

  • σοβαρό πρήξιμο των κάτω άκρων.
  • αισθήματα δυσφορίας που προκύπτουν από υπερβολική άσκηση, καθιστική εργασία ή παρατεταμένη στάση.
  • οπτική αλλοίωση των επιφανειακών αγγείων των ποδιών.
  • σύνδρομο πόνου των κάτω άκρων.

Αντενδείξεις Variconis

Το τζελ για τη θεραπεία των κιρσών είναι ένας πρωτότυπος συνδυασμός φυτικών εκχυλισμάτων. Ως εκ τούτου, ο παράγοντας χωρίς κίνδυνο συνταγογραφείται για ηλικιωμένους, ασθενείς με εγκυμοσύνη. Επίσης, το φάρμακο ενδείκνυται για άτομα με αλλεργικές αντιδράσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις, υπάρχει μεμονωμένη αποστροφή σε μεμονωμένα συστατικά της σύνθεσης. Εάν εμφανιστούν σημεία όπως καύση, φωτοφοβία, δακρύρροια ή αλλεργική ρινίτιδα, συνιστάται να ξεπλύνετε την περιοχή που έχει υποστεί θεραπεία με άφθονο ζεστό νερό και συμβουλευτείτε το γιατρό σας για περαιτέρω συμβουλές.